Yedisu Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Yedisu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında, Şenköy ve Eskibalta Köylerinde yapımına başlanacak olan Alt yapı-Üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Altyapı yenileme ve parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Şenköy Köyüne giden Kaymakam Bünyamin Karaloğlu’nu burada ŞenKöy Muhtarı Yılmaz Yoldaş karşıladı. İncelemelerinin ardından Eskibalta köyüne geçen Kaymakamı Eskibalta Muhtarı Mehmet Şeşen karşıladı. çalışmalar hakkında inşaat teknikeri Ömer Bürkük'den bilgi alan kaymakam çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi bu proje ile Şen köy 1.450 M2, Eskibalta köyü 1.800 M2 kilit taşı yapımı ile toplamda 5.410 M2 üst yapı çalışması ile beraber alt yapı yenileme, onarım çalışmalarına en kısa sürede başlanması hedeflendiği belirtildi.

MERKEZDEKİ ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR

Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Merkez mahallesinde devam eden yol genişletme ve alt yapı- üst yapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İlçede inşaat çalışmalarına paralel olarak Merkez Mahallesinde yürütülen altyapı-üstyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Alt yapı çalışmaları ile kanalizasyon sistemlerinin yenilenmesi , elektrik hatlarının ve Fiber Optik Kablolarının yenilenerek yer altına alınması, zemin düzeltme ve sağlamlaştırma çalışmaları tamamlandı.