Kaymakam Bünyamin Karaloğlu’nun başkanlığında, 2972 Sayılı Mahalli İdareler Genel seçimi ,köy ve mahallelerdeki sorunlar, talepler, görüşlerin değerlendirilmesi ve takibi amacıyla Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya , Kaymakamımız Bünyamin Karaloğlu’nun yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersin Özer, Merkez J.Krk. Komutanı j.Asb.Kd.Bçvş Kemal Serdar Atılgan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Nuri Besi, İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Sedal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Döner, Köy/Mahalle Muhtarları katıldı.

Köy/Mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda ,31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimi sebebiyle ilçe ve köylerde seçimin sağlıklı, güvenli, demokratik ortamda geçmesi için her türlü tedbirin alınması ve aksatılmadan yürütülmesi, 21 Mayıs 2008 tarih ve 26882 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Adres Kayıt Sisteminin Uygulanması ve takibi görüşüldü.

KIŞ ÖNCESİ SORUNLAR KONUŞULDU

Bunlara ek olarak, ilçede bulunan yollardaki menfez ağızlarının sel suları nedeniyle tıkanmasından dolayı Özel İdare Ekipleri tarafından kapanan menfez ve köprü ağızlarının sürekli açık halde tutulması, itfaiye teşkilatının aktif hale getirilerek araç ve gereçlerin hazır halde bulundurulmasını, son günlerde yağan yoğun yağışlar nedeniyle mevcut yolların sel suları nedeniyle aşındırılarak kullanılmaz hale getirildiğinden, greyder ile yol kenarlarında reglaj çalışması yapılarak sel sularının yola gelmesinin önlenmesi, ilçede elektrik kesintisinin sık sık olması nedeniyle elektronik cihazlarının arızalanmasına sebebiyet verdiğinden, elektrik kesintisinin yetkililer tarafından giderilmesi, köy ortak malları muhtarlar tarafından muhafaza edilerek köyün tümünün istifadesine sunulması konuları ile ilgili çalışmalar ve çözüm yolları görüşüldü.