HABER: YAKUP BEKLEN

Yedisu ilçesindeki vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin değerlendirilmesi, bunların vatandaşlarca doğrudan yetkili kurumlara iletilmesi amacıyla yapılan "Köy Ziyaretleri ve Halk Toplantısı" Yeşilgöl, Kaşıklı , Yağmurpınar, Gelinpertek, Kabayel ve Ayanoğlu köylerinde, Kaymakam Oğuzhan Ocak başkanlığında; İlçe Jandarma Komutanı Tahir Çakır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Nuri Besi, İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Sedal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Döner, İlçe Müftüsü Tahsin Tosun ile muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk olarak Yeşilgöl köyüne giden Kaymakam Oğuzhan Ocak burada Yeşilgöl muhtarı Ali Beydaş ve vatandaşlar ile görüştü. Köyde yapılması planlanan işlerle ilgili istişare edilmesi ile yapımı devam eden köy konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Ardından Kaşıklı köyüne geçen Kaymakamımız Oğuzhan Ocak’ı burada köy muhtarı Serkan Memioğlu ve vatandaşlar karşıladı. Kaşıklı köyü ziyaretinin ardından Yağmurpınar Köyüne geçen Kaymakam burada İl Genel Meclis Üyesi Cemal İlkay, köy muhtarı Erkan İlkay ve vatandaşlar karşılandı.

Gelinpertek köyünde muhtarı Faruk Negüzel ‘in karşıladığı Kaymakam Oğuzhan Ocak vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Gelinpertek köyü ziyaretinin ardından Kabayel köyüne geçen Kaymakam Oğuzhan Ocak’ı burada Yedisu Belediye Başkanı Ömer İsen, Kabayel muhtarı Hüseyin Özdemir ve köy sakinleri karşıladı.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Daha sonra Ayanoğlu köyüne geçen Kaymakam Oğuzhan Ocak; “Fırsat buldukça köylerimize ve mahallelerimize gitmeye çalışıyoruz. İstişarelerde bulunarak, sizlerin dertlerini ve sorunlarını dinledik. Kaymakamlık olarak talepleri karşılamak ve sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz. "Köy Ziyaretleri ve Halk Toplantısı" sayesinde hem sorunların çözüm sürecini kısaltmayı hem de yerinde görerek en iyi hizmeti verebilmeyi amaçlıyoruz. Sorunların çözümünün takipçisi olacağımı da bilmenizi isterim.” dedi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Ziyaretlerinde çocuklarla yakından ilgilenerek hediyeler veren Kaymakam Oğuzhan Ocak; “Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek taleplerini not aldık. Ziyaretlerden vatandaşlarımızın memnuniyeti ile ayrılıyoruz, bu bizi motive eden bir durum. Amacımız ilçemize bağlı bütün köy ve mahalleleri yerinde görmek, zamanla vatandaşların tüm sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaş dahi bırakmamaktır. Kurum amirlerimiz de zaman zaman köy ve mahallelere giderek benzer çalışmalar yapıyor. Devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettireceğiz.” dedi.