HABER: MEHMET BEKİ

Liselere geçiş sınavı (LGS)’de Yedisu ilçesinde dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Kaymakam Bünyamin Karaloğlu’nun Mart ayında öğrencilerle buluşmasında, motivasyonu ve verimliliği artırmak, ders çalışmayı teşvik etme noktasında söz verdiği liselere geçiş sınavı (LGS)’de dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Asım Yılmaz’ın katılımıyla, liselere geçiş sınavı (LGS)’de ilçede dereceye giren öğrencilere ve ailelerine tebrik ziyaretinde bulundu. Liselere geçiş sınavı (LGS)’de ilçe birincisi; Defne Su Koçak (Aydın Söke Anadolu Lisesi), ilçe ikincisi Ceren Atılgan (Sinop Boyabat Fen Lisesi), ilçe üçüncüsü Gülseren Göze adlı öğrenciler ve ailelerine hayırlı olsun dilekleri iletildi ve öğrenciler ödüllendirildi.

Öğrenciler ve veliler yapılan tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Asım Yılmaz, "Öğrencilerimizin başarısının mimarı değerli meslektaşlarımı ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak meslektaşlarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin daima yanında olacağız." açıklamasıyla tebrik ziyaretini değerlendirdi. (Haber Merkezi)