Vali Kadir Ekinci, İlçe ve belde ziyaretleri kapsamında Sancak Beldemizi ziyaret etti. Vali Ekinci ilk olarak, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur’un ebediyete irtihal eden anneliği için Sancak Sudüğünü köyünde taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Sancak Beldemizde esnaf ziyareti yapan Vali Ekinci esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Belde esnafı Vali Ekinci'yi beldelerinde görmekten ve sorunlarını, taleplerini yüz yüze ifade etme fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ziyaretler esnasında karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ekinci çocuklarla sohbet etti, çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve birlikte fotoğraf çektirdi. Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarımız ile bir araya gelen Vali Ekinci, hemşehriler ile birlikte çay içti, sohbet etti ve belde sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Son olarak Sancak Belediye Başkanlığı ziyaret edildi. Vali Ekinci, Belediye Başkanı Nusret Koçin’den Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Koçin, ziyaret anısına Vali Ekinci'ye tablo hediye etti. HABER MERKEZİ