Ahmet Dursun Düğün Salonunda düzenlenen programda, Türkiye İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümü Tarım Bankacılığı Uzmanı Metin Yüksel Bölüm, Türkiye iş Bankasının çiftçilere sunduğu kredi ve fırsatları, Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Uygulaması hakkında sunum yaparken, Türkiye İş Bankası Bingöl Şube Müdürü Fakı Çelik, Bingöl’de tarım ürünlerinin yaygın bir şekilde kullanılmasını hedeflediklerini ve tarım sektörüne hizmet vermek için her zaman şubelerine beklediklerini söyledi.

Türkiye İş Bankası tarafından çiftçilere sağlanan kredi ve fırsatların anlatıldığı programa Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü adına Metin Yüksel Bölüm, İlker Mehmet Sağlam, Türkiye İş Bankası Erzurum Bölge Satış Müdürü Cihan Biçer, Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf ilbaş, Türkiye İş Bankası Bingöl Şube Müdürü Fakı Çelik, Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, Bingöl Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Suphi Çetkin, Bingöl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu, Bingöl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Doğan Koç, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Can Üzer, tarımsal girdi sağlayan firma ve üreticiler ile çok sayıda muhtar ve çiftçi katıldı.

‘İMECE KART’ ÇİFTÇİLERİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAK

İmece Kart, tarımsal faaliyetlerde ihtiyaç duyulan tohum, fide, gübre, zirai ilaç, mazot (akaryakıt), yem, tarımsal ekipman vb. harcamaların finansmanı amacıyla, üreticilere tahsis edilen tarımsal kredinin kullanımını sağlayan ve Bankamatik kartı olarak da kullanılabilen bir karttır.
İmece Kart’a Bağlı Tahsis Edilen Tarımsal Kredi’nin sunduğu avantajlar:
• İmece Kart sahibine öncelikle Bankamızca Tarımsal Kredi tahsis edilir. İmece Kart ile Bankamız İmece Kart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılacak tarımsal girdi alışverişlerinde üreticilere faizsiz dönemli alışveriş imkanı sağlar.
• İmece Kart'ın sunduğu esnek vade yapısı sayesinde, karta bağlı tarımsal kredinin vadesi hasat dönemine uygun olacak şekilde azami bir yıl olarak belirlenebilir.
• Alışveriş tutarının faizsiz dönem içerisinde veya faizsiz dönemin bitiminde ödenmesi halinde faiz uygulanmaz. (Faizsiz dönem süresi, yapılan işyeri anlaşmasına göre farklı ürünlerde değişiklik gösterebilir.)
• Alışveriş tutarı, kart sahibine tahsis edilmiş olan İmece Kart kredisinden karşılanır.
• Puan avantajı sağlayan İmece Kart anlaşmalı ve puan avantajı sağlayan üye işyerlerinden yapılacak mazot dışındaki alışverişlerde, işlem tutarları üzerinden İmece Puan kazanma fırsatı sağlar. Kazanılan bu puanlar yine İmece Kart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılacak alışverişlerde kullanılabilir.
• İmece Kart ile tüm Şubelerimizden 3 ay faizsiz dönem ve hasatta geri ödeme avantajıyla Tarsim sigortası yapılabilir.

İmece Kart aynı zamanda Bankamatik Kartı özelliklerine de sahip:

• İmece Kart sahipleri, kartın Bankamatik özelliği sayesinde Türkiye'nin her yerinde 7 gün, 24 saat yaygın Bankamatik ağını kullanarak para çekme, para yatırma, bakiye öğrenme, havale, fatura ödeme, yatırım işlemleri, vb. tüm hizmetlerden yararlanabilirler.
• Ayrıca, kartlarının bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabı ile bağlantılı olarak POS’lardan alışveriş yapabilecek ve yurtiçi/ yurtdışındaki ATM’lerden para çekebileceklerdir. Bankamatik özelliği kullanılarak yapılacak alışverişlerde İmecePuan yerine MaxiPuan kazanılacaktır. HABER MERKEZİ