Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (BİSKİ) personeliyle bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları Ahmet Altunhan ve Orhan Bozgan ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Arıkan, en büyük gayelerinin vatandaşların memnuniyet duyabileceği şekilde belediye işlerini yürütmek olduğunu söyledi.

“HEP BERABER MEMLEKETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Belediye birimlerinin uyum ve koordinasyon içerisinde çalışacağını vurgulayan Başkan Arıkan, “Tüm birim ve personelimizle el birliği, omuz omuza vererek ilimize hizmet edeceğiz. Proje ve hizmetlerimizi şekillendirirken, vatandaş memnuniyetini merkezimize alacağız ve bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Arıkan, “Yapacağımız işlerle, hayata geçireceğimiz projelerle ilimizin yaşam kalitesini yükseltme gayret edeceğiz. Vatandaşlarımızın refah ve huzurunun arttırmak için kısa, orta ve uzun vadede projelerimizi hayata geçireceğiz. İhtiyaç odaklı projelere öncelik vererek, çalışmalarımızı vatandaş merkezli yürüteceğiz. Memleketimiz dediğimiz bu coğrafyada, kadim şehrimize ve bizlere hizmet etmek yetkisi veren vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Toplantı, BİSKİ Müdürlüğü’nce yapılan hizmetlerin değerlendirilmesiyle sona erdi. HABER MERKEZİ