Azerbaycan Sanayi Bankasının Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Doğan Tandoğan, 47 Yaşında COVİD 19 nedeniyle hayatını kaybetti. Başarılı kariyeriyle dikkat çeken ismin genç yaşta hayatını kaybetmesi, sevenlerini yasa boğdu. Tandoğan’ın cenazesinin Azerbaycan’da defnedildiği öğrenildi.

“MÜKEMMEL BİR ÖRNEK OLMUŞTUR”

Azerbaycan Sanayi Bankasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;” ASB ailesinde büyük bir kayıp yaşandığına dair derin üzüntü ve kederimizi ifade etmek istiyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Tandoğan bir koronavirüsten öldü.

Doğan Bey, 1973 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nde doğdu. 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden, 2004 yılında Azerbaycan Devlet Petrol Akademisi İşletme bölümünden mezun oldu. Kariyerine 1996 yılında Türk bankacılık sektöründe başladı. 2013 yılından bu yana ASB OJSC Yönetim Kurulu Üyesi ve İlk Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 19 Aralık 2016 tarihinde “ASB” OJSC Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı. Ayrıca Milli Kart LLC'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Azerbaycan Sanayi Sigorta OJSC'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Deneyimli, kararlı, başarılı ve şefkatli bir lider olarak görev yaptığı süre boyunca, çalışanlarının saygısını ve sevgisini kazanmış ve çalışma ahlakına mükemmel bir örnek olmuştur. Zamansız ölümü haberi tüm ASB ailesini şok etti.

Ailesine, sevdiklerine ve akrabalarına en derin taziyelerini ifade ediyor ve onlara sabır diliyoruz.” denildi. HABER MERKEZİ