Vali Kadir Ekinci, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası’nca (BİNTSO) düzenlenen iftar programına katıldı.

Şelale Park’ta düzenlenen iftar Programına Vali Ekinci’nin yanı sıra AK Parti Gn. Bşk. Yrd. ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Ali İhsan Başak, BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ve yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, Bingöl’de faaliyet gösteren STK temsilcileri, çok sayıda esnaf ve şirket temsilcisi katıldı.

Programın açış ve selamlama konuşmasını Bingöl TSO Başkanı Mahmut Ayas yaptı.

Daha sonra konuşan Vali Kadir Ekinci ise şunları söyledi:

“Öncelikle Ramazan-ı şeriflerinizi tebrik ediyorum.

Rabbu-l Âlemin bugünlerin rahmetini ve bereketini bütün ömrümüze yaysın.

Tuttuğumuz oruçları ve diğer ibadetlerimizi kabul buyursun.

Ramazan ayı nefis terbiyesi, fakiri fukarayı hatırlamayı, her an varlıktan yokluğa geçilebileceğini, yardımlaşma ve dayanışmayı, iyilikleri arttırmayı kötülükleri azaltmayı, infakı, okumayı ve tefekkürü hatırlatan mübarek bir ay.

Rabbim bizleri ve tüm milletimizi bu güzel günlerin bolluk ve bereketi ile feyizlendirsin.

Değerli arkadaşlar

Milletimize istihdam sağlayan, katma değer üreten siz değerli işadamlarımızı ziyadesiyle önemsiyoruz. Onun için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızda ve destekçiniz olarak tüm çalışmalarınızda sizlerle birlikte olacağız.

Uzun süredir ülkemiz ve milletimiz üzerine sosyal, siyasal ve ekonomik açıdan bir operasyon uygulanmaya çalışılıyor. Büyüyen, gelişen, bölgede lider ülke olan Türkiye’mizin önünü kesmek isteyen şer çevreleri özellikle ekonomi merkezli tuzaklar kurarak yarınlarımızı karartmaya çalışıyorlar.

Ancak hamdolsun aziz milletimiz bu oyunları görüyor ve biliyor artık. Ve bizler de şükürler olsun ki düne göre daha güçlü ve kuvvetliyiz. Sanayiden teknolojiye, eğitimden sağlığa hemen her konuda ciddi mesafeler aldık. Ve inşallah yarınlarımız daha iyi olacaktır. Bunun için azimli, umutlu ve her daim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir.

Değerli arkadaşlar

Amacımız sonraki yıllarda güzel Bingöl’ümüzde yaşayacak nesillere yaşanabilir bir kent bırakmaktır. Çünkü bizler medeniyet bilinci ile her nerede yaşıyorsak o şehre manevi bir borcumuz olduğuna inanıyoruz.

Bütün şehirlerin tarihinde bir birikimleri, maddi ve manevi değerleri depoladıkları hafızaları vardır. Bu birikimi ve hafızayı oluşturan siz değerli sanayicilerimiz, iş adamlarımız ve diğer insanlarımızdır. Allah memleketimiz için taş üstüne taş koyandan, bir çivi çakandan razı olsun.

Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Dostluk ve kardeşliklerimiz en güzel meyvelere dursun. Ömrümüz Ramazan olsun, ahiretimiz bayram olsun.

Bu güzel organizasyon ile bizleri bir araya getiren Sayın Başkan ve ekibine teşekkür ederim. Allah’a emanet olun.”

Son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, ‘Ramazan Ayı’nın tüm hemşehrilerimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hem Bingöl hem de Türkiye olarak, bakış açılarımız ne olursa olsun, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberlik ortamını oluşturan BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Ayas’a teşekkür ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cazabdan kurtuluş olan Ramazan ayının tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah hep birlikte Ramazan Bayramına da ulaşırız’ dedi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası’nca (BİNTSO) düzenlenen ve yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programı yapılan dualar ile sona erdi. (Haber Merkezi)