Sorumluluk bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, Bingöl merkezindeki yeni yapılaşma alanlarında çevre ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yatırım planları dahilindeki aydınlatma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışma kapsamında Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü ekipleri, Kültür ve İnalı Mahallesi’nin birçok noktasında yeni aydınlatmaları devreye aldı. İki mahallede yeraltına bin 500 metre yeni kablo döşenirken 32 adet aydınlatma direği dikildi.  

İSG ve trafik güvenliği tedbirlerini ihmal etmeden çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, yaptıkları bakım onarım ve yenileme faaliyetleriyle kentte yaya ve araç güvenliği açısından önemli bir katkı sağlamış oldu.

2019 yatırım programı dahilinde diğer projelere ait tesis çalışmaların eksiksiz devam ettiğini hatırlatan Fırat EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmetini bölgede en iyi şekilde sağlayarak müşteri memnuniyeti artırmayı hedeflediklerini vurguladı. HABER MERKEZİ