Gençlik ve Spor Bakanlığı 2016-1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Ensar Vakfı Bingöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen gençler arası halı saha futbol Turnuvası 4 hafta süren maçlar sonucunda 03.03.2018 cumartesi aşağı çarşı gül halı saha ve spor kompleksinde oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Final maçına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Kadir Bozoba, Ensar Vakfı Başkanı Mensur Katıksız, Başkan Yardımcısı M. Sıddık Baki ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla Gençler Arası Halı Saha futbol Turnuvasında galip gelen sporculara kupa ve madalyalar takdim edildi.

Vakıftan yapılan açıklamada; “Ensar Vakfı Bingöl Şubesi tarafından yürütülen Çapakçur gençlik kültür ve yaşam merkezi proje kapsamında gerçekleştirilen sinema etkinliğine 90 öğrenci, hesarek kayak merkezinde piknik ve uçurtma etkinliğine 45 öğrenci, proje merkezinde düzenlenen masa tenisi turnuvasına 32 öğrenci ve gençler arası halı saha turnuvasına katılan 75 öğrenci ile icra edilen faaliyetler, Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından finansmanı yapılmakta olup yapılmış ve yapılacak olan bütün etkinlikler ücretsizdir” denildi.

Editör: TE Bilisim