HABER: YAKUP BEKLEN

Akil Gençlik Platformu Genel Başkanı Delil Ateş, Bingöl Akil Gençlik Platfomu Başkanı Yunus Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette gençlerle ilgili bilgi veren Ateş, “Bingöl’de Yunus Yılmaz abimizin öncülüğünde spor alanında, halk oyunları alanında ve siyasal anlamda birbirinden güzel çalışmalar yaptık. Türkiye genelinde dereceye giren birbirinden pırlanta gençleri yetiştiren Yunus Yılmaz başkanıma ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır. Türkiye geneline baktığımızda kendi imkânlarıyla dimdik ayakta durabilen ender sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz ilk gün sahadaydık. 6 yıl geçti hala sahadayız. Biz genç bir oluşumsak gençliğe yakışan bir şekilde daima sahada olmalıydık. Gerek sosyal gerekse siyasal anlamda gençliğe yakışan bir şekilde sahada olduk” dedi.

“HER KESİMDEN GENÇLER GÖREBİLİYORUZ”

Akil Gençlerin kuruluş felsefesinin dayandığı mantık Mevlana’nın “Ne olursan ol gel” ve Yunus Emre’nin yaratılanı severim, yaratandan ötürü” özdeyişleridir. Ancak bize gelen ülkesini sevecek, bize gelen milletini sevecek, bize gelen bayrağını sevecek, bize gelen Çanakkale’deki kardeşlik ruhunu yüreğinde taşıyacak. Akil Gençler kucaklayan bir harekettir. Böyle olunca gençler ideolojilerini kapının önünde bırakıp Akil Gençlerin kardeşlik hareketine katıldılar. Bizde ki kardeşlik hukuku yürekten gelen bir hukuk. Biz de sen ben yoktur. Bizde ötekileştirme yoktur. Biz de birlik ve beraberlik vardır. Biz de hep birlikte büyük Türkiye vardır

“YERLİ ARABADA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEŞKÜR EDERİZ”

Yerli araba üretimiyle ilgili söylenecek en güzel söz. Mükemmel. AK Parti iktidarının yıllardır ayakta durmasının püf noktası da hayalleri gerçeği dönüştürmesinde yatıyor. Evet milletimizin bir hayali daha gerçek oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

“ABD’NİN ORTA DOĞUDAKİ PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR”

Bu nokta da bu tarz gerginliklerin yaşanması an meselesidir. Âmâ gerginliğin kısa vadede büyüyeceğini düşünmüyorum. Bu gerginlik biter mi? Maalesef bitmeyecek. Bizler millet olarak çok dikkatli olmalıyız. Ve birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. Çünkü hiçbir oyun ve proje birbirine sımsıkı sarılmış Anadolu kardeşliğini yıkamaz.