Göreve geldikten sonra yaptığı güzel çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Bingöl İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, Kiğı Bilice grup yolunun asfaltlanacağı müjdesini verdi. Üçgül, “Kiğı Bilice grup köy yolumuz güzergahında 11 köy ve 35 mezra bulunmaktadır. Grup köy yolumuzun uzunluğu 36 km'dir. Grup köy yolumuzun Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt olacak şekilde projelendirilmiş ve ödenek temini için 2020 yılı şubat ayında İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne teklif edilmiş ve süreç içerisinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Cevdet Yılmaz bey, Valimiz Sayın Kadir Ekinci bey ve Bingöl milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek beyin girişimleri 25 milyon TL ödenek İlimize aktarılmıştır.

Kiğı Bilice yolumuzun yapımı ile ilgili süreç başlatılmış olup, yol yapım çalışmalarına 2021 yılı haziran ayında başlanacaktır.

Ödeneğin İlimize aktarılmasına vesile olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekilimiz Sayın Cevdet Yılmaz beye, Valimiz Sayın Kadir Ekinci beye, Bingöl Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek beye ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İlimize hayırlı olsun.” dedi.