Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), Ramazan ayı ve bayram münasebetiyle 420 şehit ve gazi ailesine gıda yardımında bulundu. Gönüllüler aracılığıyla şehit ve gazi ailelerine tek tek ulaşılarak gıda kolileri teslim edildi.

Yardımlar halkında konuşan BİŞHAK Başkanı Naim Tan, Bingöl merkez, ilçeler ve köylerinde de Şehit ve Gazi aileleri ile ihtiyaç sahiplerinden oluşan 420 aileye  için hazırladıkları gıda kolilerini ulaştırdıklarını söyledi.

BİŞHAK BAŞKANI TAN YARDIM KAMPANYASI HAKKINDA ŞU ŞEKİLDE KONUŞTU:

“Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Bizlere şehitlerimizin emaneti olan şehit gazi ve ihtiyaç sahibi çocuklar için yaptığımız girişimler sonucu özel bir firma tarafından gönderilen 200 çocuğu, Kızılay Bingöl Şubesinin desteğiyle 120 çocuğu giydirerek sevindirdik. Toplamda 320 Şehit ve Gazi çocuğu ile ihtiyaç sahibi çocuğa kıyafet desteğini sağladık. Bu vatan uğruna canları feda eden kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onların emaneti olan çocuklarına ve yakınlarına sahip çıkmak bizim öncelikli görevimizdir. Şehit aileleri için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz. Hazırladığımız Ramazan Gıda Kolilerinde emeği geçenlere ve dağıtımını özverili bir şekilde gece gündüz boyunca devam ederek Şehit ailelerine, Gazilere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıran gönüllü personellerimize teşekkür ederiz.”

“HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUZ”

“Bu vesileyle bu kutsal Vatan toprakları için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla yâd ediyorum. Tüm Bingöl Halkının ve İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar, Ramazan Bayramının ilimize, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırları vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.”