Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalleri de cazibe merkezi haline dönüştürmek için hizmet atağını sürdüren Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Karaşeyho, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ve Yol Kontrol Sorumlusu Osman Avşar ile birlikte Bayındır Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kırsal mahallelerde değişim ve dönüşümün daha hızlı bir şekilde olması için yoğun gayret sarf eden Başkan Gülenç, Bismil’in dört bir tarafında sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor. Çalışmaların kırsalın yanı sıra ilçe merkezinde de sürdüğünü vurgulayan Başkan Gülenç, "Bizler bir yandan ilçe merkezini yapılandırırken öte yandan da kırsal mahallelerimizde de durmaksızın çalışmalar devam ediyoruz. Kırsaldaki daha büyük yerleşim yerlerinde ise kilitli parke taşı ve beton yol çalışması yürütüyoruz. Bayındır mahallemizdeki çalışmaları yerinde gördük, çok yakın bir zamanda geri kalan noksanlıkları da tamamlayacağız" dedi.
Mahalle muhtarı ile birlikte inceleme yapan Başkan Gülenç, Bismil’in tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Bayındır Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Kilitli parke çalışmaların yanı sıra mahallemizde eksiklerin giderilmesi noktasında ilgili birimlerimiz çalışma yürütüyorlar. Fen İşleri, Park Bahçeler ile diğer müdürlüklerimizin her bir mahallemizde yapmış oldukları çalışmaların benzerlerini aynı şekilde kırsal mahallelerde yapmaktadır. Hizmeti ulaştırmak ve vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Bütün çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"Hizmeti kayyumla beraber gördük
Mahallelerinde yapılan çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarı Emin Kutluay, ”Buralara asırlardır hizmet gelmiyordu. Bismil Belediyesine kayyum atanmasıyla beraber mahallemiz hizmet görmüş oldu. Yapılan bu hizmetlerden dolayı başkanımızdan Allah razı olsun Allah ona uzun ömürler versin” dedi.
Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Muhammed Naci Tarıkulu ise, “Bu zamana kadar hiç görmediğimiz hizmetleri alıyoruz. Hizmetlerinden dolayı başkanımız Turgay Gülenç’e çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim