Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin ortak kullandıkları pansiyonu ziyaret ederek akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedi. Kaymakam Kazez’e , İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çelebi, Emniyet Amiri Serhan Halil Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İzzet Demir, Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Özçelik ve Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü Bedri Gülcemal Ardıç’ta eşlik etti.

Pansiyonun mutfak, yemekhane ve etüt salonunda incelemelerde bulunan Kaymakam Kazez, öğrencilerle birlikte yemek yiyerek, sohbet edip taleplerini de dinledi.

Öğrencilere eğitim ve öğretim adına tavsiyelerde bulunan Kaymakam Kazez, İlçede eğitim ve öğretim koşullarının başarı için son derece elverişli olduğunu aktardı.

Öğrenciler eğitim hizmeti alırken herhangi bir aksaklık yaşamaması için sıkı takip içinde olduklarını belirten Kazez, öğrencilerin okulundan dersliğine, kütüphanesinden pansiyonuna, servisinden bütün yaşam alanlarına kadar nitelikli hizmet almalarının çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

Editör: TE Bilisim