Bingöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen ve Türkiye çapında genç yetenekleri keşfeden bir organizasyon olması niteliği taşıyan Bölgesel Kros Ligi’nin Bingöl ayağının tamamlandığı belirtildi.

Müsabakalara 6 ilden çok sayıda sporcunun katıldığı belirtilen açıklamada, “İlimizi küçük erkek ve kızlar kategorilerinde temsil eden Belediyesi Yaşamspor Kulübü sporcularımız, üstün başarı göstererek, U16 ve U18 kategorilerinde birincilik elde etti” denildi.

Yarı final müsabakaları Elazığ’da yapılacak

Heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmanın yarı finalinin 3 Kasım’da Elazığ’da gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İlimizi başarıyla temsil eden kulübümüzün, ikinci kademe müsabakalarına da iyi bir şekilde hazırlanarak yarı finalde başarılı olacağına inanıyoruz. Bireysel sıralamada küçükler kategorisinde 1’inci olan Sedat Açan, 3’üncü olan Şiyar Çeliker ve 4’üncü olan Recep Kenber; Yıldızlar kategorisinde 1’inci olan Halit Çakar, 2’inci olan Muhammed Çintay ve 3’üncü olan Nihat Birgin ile kulüp yöneticilerimizi ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” HABER MERKEZİ