Voleybol kenti olarak nam kazanan Solhan’da voleybol turnuvası düzenlenecek. Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün Bahar Etkinlikleri kapsamında 09 Mayıs 2019 ile 17 Mayıs 2019 arasında ortaklaşa Voleybol Turnuvası düzenlenecek.

Solhan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü Salonu’nda yapılacak turnuvaya katılım şartları duyuruldu.

25 Nisan ile 06 Mayıs 2019 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı turnuvanın 09 Mayıs 2019 tarihinde başlayacağı paylaşıldı.

Turnuva ile ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Başvuru tarihi; 25 Nisan – 06 Mayıs 2019 tarihleri arası. Başvuru koşulları; İkamet Solhan olacak. Listeler 12 kişiden oluşacak. Listeler kimlik fotokopileri ile teslim edilecek. Teslim edilen listelere kura çekiminden itibaren turnuva sonuna kadar isim eklenemeyecek. Yaş sınırı olmayacak. Turnuva ücretsiz olacak. Kura çekimi 07 Mayıs 2019 Salı günü saat 14.00’da Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü binasında yapılacak olup kura çekimi esnasında her takımın birer temsilcisi bulunmak zorundadır. Başvuru merkezi: Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü irtibat; Antrenör Serhat Şimşek” SOLHANINSESİ