2018 – 2019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademede mücadele eden ve 05 – 07 Nisan 2019 tarihlerinde Elazığ’da karşılaşmalara çıkacak olan Solhan Gençlerbirliği U17 takımı, Bingöl şampiyonu olarak aldıkları kupayla beraber Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektiler.

U17 takımını kendisini ziyaret ederek memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Yıldız, şu ifadeleri kullandı; “U17 takımımız Bingöl şampiyonu olup kupaları ile birlikte bizi ziyarete geldiler. Bizde kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde belediye olarak önümüzdeki süreçte elimizden ne geliyorsa yanlarında olduğumuzu belirttik. Daha iyi noktalara gelebilmesi içinde mücadelemizi ortaya koyacağız. Gençlerin bizim için değerli olduğunu, gençlerin bizim geleceğimiz olduğunu belirttik. Dolayısıyla inşallah yeni dönemde bunlara daha çok sahip çıkma adına mücadelemizi gayretimizi ortaya koyacağız. İnşallah hep birlikte emeklerimizin karşılığını alacağımız bir dönem olur diye düşünüyorum. Ben tekrar bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.”

Ziyarette Solhan Gençlerbirliği yöneticileri de bugüne kadar spora ve Gençlerbirliği’ne verdiği destekten dolayı Başkan Yıldız’a teşekkür ettiler.

Bingöl’de U17 Şampiyonu olan Solhan Gençlerbirliği, 5-7 Nisan tarihlerinde Elazığ’da oynanacak olan U17 Türkiye şampiyonası müsabakalarında Şanlıurfa, Malatya ve Diyarbakır illeri takımları ile aynı gurupta mücadele edecek. SOLHANINSESİ