Türkiye Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Solhanspor, tarihe karışacak duruma geldi. Başkan Ferhat Sönmez’in istifa etmesinin ardından takım adına bir şey kalmamasından dert yakınan taraftarlar, takımlarının yok olmasını istemiyor.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Olağan Kongre’de yeterli çoğunluğun sağlanmamasından dolayı yeni yönetim belirlenememiş ve kongre bir sonraki tarihe ertelenmişti. Bu süreçten dert yakınan sporseverler, son birkaç yılda Efeler Ligi yolunda önemli başarılara imza atan ve adını duyuran Solhanspor’un yok olmaması için sosyal medyada çeşitli taglar açarak takımlarının tarihe karışmamasını talep ediyor.

LİGE KATILMA HAKKI VAR AMA DESTEK YOK

1 Temmuz’da takımlar tarafından ödenmesi gereken katılım ücretini uzun uğraşlar sonucu toplayan taraftarlar, takımın yeni bir yönetim tarafından sahiplenmesini talep ediyor.

İl genelindeki tüm sporseverlere seslenen taraflar, önemli başarılara imza ve atmış bir takımın yok olmaması için herkesin elini taşın altına koymasını gerektiğini vurguladı. 10 gün başlayacak olan kamp hazırlıkları ve transfer sezonuna yeni bir yönetim ve kadroyla çıkmak isteyen taraftar, destek çağrısında bulundu. SOLHANINSESİ