Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, ligin sekizinci haftasında karşılaştığı Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyesi Voleybol takımını mağlup ettikten sonra 9’uncu hafta müsabakası hazırlıklarına devam etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grupta mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 2018-2019 sezonunda mücadele ettiği 8 haftada 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonrasında 9’uncu hafta müsabakasında konuk olacağı Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediye maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

11 Kasım 2017 yılında Solhan’da oynanan Akkuş mağlubiyetinden sonra Tokat Belediye Plevne hükmen mağlubiyeti dışında evinde mağlubiyet yaşamayarak bir yıldır kendi sahasında galibiyet serisini sürdüren Solhanspor, deplasman müsabakalarında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bu sezonki iki mağlubiyeti de deplasmanda alan temsilcimiz, Haliliye maçında galibiyet ile dönmek için hazırlıklarına devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grubu 2018-2019 sezonu 9’uncu hafta müsabakaları 24 Kasım 2018 Cumartesi oynanacak.

Temsilcimiz Solhanspor’un konuk olduğu Haliliye Belediyesi müsabakası Şanlıurfa 11 Nisan Salonu’nda saat: 14.00’da başlayacak.