Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B Grup 7’inci hafta müsabakaları 10 Kasım 2018 Cumartesi günü oynanacak.

Voleybol temsilcimiz Solhanspor, ligin altıncı hafta karşılaşmasında Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyesi Voleybol takımını konuk ettikten sonra bu hafta Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımına konuk olacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grupta mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 2018-2019 sezonunda deplasmanda karşılaştığı Rize temsilcisi Fındıklıspor ve Gümüşhane temsilcisi Torul Gençlikspor karşılaşmalarından mağlup ayrılırken, sezonun dış saha karşılaşmasında sadece Ziraat Bankası Voleybol takımını mağlup etmişti. Evinde karşılaştığı Payas Belediye 2011 ve Hatay Büyükşehir Belediye takımlarını mağlup ederken çıktığı 6’ıncı hafta karşılaşmasında Erzurum temsilcisi lider Palandöken Belediyesi voleybol takımını mağlup ederek galip ayrıldığı maç sayısını 4’e çıkartan Solhanspor, deplasman galibiyet sayısını arttırmak için ve 3 puanı hanesine yazdırmak için bu haftaki müsabakaya hazırlıklarını sürdürüyor.

Cumartesi günü oynanacak 7’nci hafta müsabakalarında Solhanspor, Malatya Büyükşehir Belediyesi voleybol takımı ile Malatya Merkez’de karşılaşacak.

Ligde aldığı 4 galibiyet ve 12 puan ile mücadelesine devam eden Solhanspor, bu karşılaşmada 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor.