Solhan YBO karşılaştığı 3 rakibini de mağlup ederek Türkiye yarı finallerine yükseldi.

Bingöl’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Voleybol müsabakalarında birinci olup Çeyrek final müsabakalarına katılan Solhan YBO’nun yıldız sporcuları, Batman’da oynana çeyrek final müsabakalarında grup birincisi olup yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye çeyrek final Müsabakaları, bölge illerin Kız ve Erkek takımlarının mücadelesine sahne oldu.

Bingöl temsilcisi Solhan YBO, 3 gün süren müsabakalarda sırasıyla karşılaştığı Mardin ekibini, Kilis ekibini ve Elazığ ekibini 3-0 gibi net skorlar ile yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın 2018-2019 faaliyet takviminde yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi çeyrek final Kız-Erkek müsabakaları 15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Batman 19 Mayıs ve Yunus Emre Kapalı Spor Salonlarında oynandı. C grubunda mücadele eden Temsilcimiz Solhan YBO’nun grubunda Mardin, Kilis ve Elazığ temsilcileri bulunurken, Bingöl Ekibi 3 rakibini de setlerde farklı mağlup ederek 27-29 Mart 2019 tarihleri arasında oynanacak Türkiye Yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye yarı finalleri 27 – 29 Mart 2019 tarihleri arasında Eskişehir ve Erzincan illerinde oynanacak. Şehirlerarası mesafe bakımından Temsilcimiz Solhan YBO’nun rakipleriyle Bingöl’e yakın olduğu için Erzincan ilinde karşılaşması bekleniyor. SOLHANINSESİ