Bir süredir taraftarın merakla beklediği haberi; Solhanspor kulübü, sosyal medya hesabından duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. ligde mücadele eden Solhanspor kulübü, lige devam etmesi için ödemesi gereken lige katılım bedelini ödeyip Türkiye Voleybol Federasyonu’na vermesi gereken taahhütnameyi vererek önümüzdeki sezon lige devam etme hakkını korudu.

Kurulduğu ilk yıldan bu yana her sezon yakaladığı başarılarla adını duyuran Solhanspor, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle lige katılıp katılmayacağı merak konusuyken beklenen açıklama geldi.

Son ödeme tarihinin yaklaşmasıyla kulübün sosyal medya hesaplarında lige katılım bedelinin ödenmesi için ‘son gün 1 Temmuz 2019’ tarihi olduğu hatırlatılarak yapılan paylaşımlarda belirtilen tarihte lige katılım başvurusunun yapılmaması ve gerekli ücretin ödenmemesi durumunda Solhanspor’un bir alt lige düşürüleceği şeklinde paylaşımlar yapılırken taraftar böyle bir durumun yaşanmaması için harekete geçti.

DESTEK SUNANLARA TEŞEKKÜR

Taraftarın başlattığı kampanyalar ve kulübün sağladığı bağlantılar neticesinde istenen bedel ödenerek beklenen haber kulübün sosyal medya hesabından duyuruldu.

Taraftarların merakla beklediği haberi ‘VE LİGE KATILIM PARASI ÖDENDİ…’ başlığıyla paylaşan Solhanspor Kulübü, şu ifadelere yer verdi: “Bu süreçte TVF ile görüşüp bizlere kolaylık sağlayan ve kaynak noktasında yoğun mesai harcayan ve desteklerini hiç esirgemeyen AK Parti İlçe Başkanımız Nihat Doğu’ya, katılım parasını yatıran Bodrum’daki hemşehrimiz ve büyük işadamımız Zeynel Kılıç’a, #küçükşehrinbüyükhikayesi’nin bitmesini istemeyen ve ses getiren bir kampanya başlatan İstanbul’daki hemşehrimiz Avukat Servet Bilen’e, Abdulnasır Korkutata’ya, Abdullah Yılmaz’a, kulübümüzün hesabına para yatırarak katkı sunan, Nihat Soydan’a, Fırat Avcı’ya, Harun Ayman’a, Nedim Hant’a, Ersoy Zengin’e, Ihsan Ekinci’ye, Ferzende Barış’a, Murat Yolcu’ya, Turgay Bıyık’a, Burhanettin Ok’a, Cihan İşcan’a, Mahfuz Kıyıcı’ya ve Oses Çiğköfte Solhan’a bütün Solhanspor sevdalıları adına çok teşekkür ederiz. #SolhanSporYokOlmasın” SOLHANINSESİ