Geçtiğimiz iki yıl play-off müsabakalarında mücadele eden Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, bu yıl da yaptığı transferler ile hedefini yüksek tuttuğunu gösterdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Solhanspor, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce 9 oyuncu ile anlaştığını duyuran Solhanspor, son olarak smaçör ile anlaştığını duyurdu.

Sezonun ilk transferi olan Libero Mustafa Aydın ile transferlerini açıklamaya başlayan temsilcimiz, sırasıyla; Pasör Çaprazı Joao Ricardo Silva De Freitas, Orta oyuncu Fatih Ulusoy, Pasör Görkem Yazgan, Smaçör Murat Aslan, Smaçör Edin Erden Murıc, Orta oyuncu Yasin Akgül, pasör Cem Köy ve orta oyuncu Onur Saygın ile anlaşıp takıma katarken son olarak smaçör Senad Ok ile anlaştığını açıkladı.

SENAD OK SOLHANSPOR’DA

Voleybola Galatasaray’da başlayan ve geçen sezon Hatay Büyükşehir Belediye Voleybol takımında forma giyen smaçör Senad Ok, Solhanspor’a transfer oldu.

Solhanspor, smaçör Senad Ok ile anlaştığını kulübün sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Solhanspor’un sosyal paylaşım sitesinde transfer ile ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz, Galatasaray alt yapısında yetişen 1989 doğumlu, 1.99 boyundaki Smaçör Senad Ok ile anlaşmıştır. Kariyerinde; Galatasaray, Keşan Gençlik, Düzce Belediyesi, Palandöken Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Fındıklı Spor formalarını giyen Smaçör oyuncu aynı zamanda 2008 yılında Genç Milli Takımımızda da yer alma başarısı göstermiştir. Yeni transferimize Solhan Spor Ailesi olarak hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz.” SOLHANINSESİ