Çaykur Rizespor’dan ‘Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi’ kapsamında Solhanlı öğrencilere forma gönderildi.

Çaykur Rizespor’un `Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi` okulların açılmasıyla yeniden start alırken Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında Solhan YBO Ortaokulundaki öğrencilere Rizespor forması hediye edildi. Hediye formaları ile derse giren minik öğrenciler çok mutlu olurken Rizespor’a teşekkür videosu gönderdi.

Geçtiğimiz yıl Solhan YBO’da beden eğitim öğretmeni olan ve tayini memleketi Rize’ye çıkan Burak Sütlüoğlu’nun aracılığıyla Çaykur Rizespor yönetim kurulu tarafından Solhan YBO Ortaokulundaki öğrencilere Rizespor forması gönderildi. Gelen hediyelere kayıtsız kalmayan öğrenciler, öğretmenleri aracılığıyla Çaykur Rizespor yönetim kuruluna videolu teşekkür ettiler.

Solhan YBO öğretmenlerinden Osman Ayman’ın hazırladığı videoda Okul Müdürü Muhittin Telci’nin ifadelerine de yer verildi.

Telci yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu müdürlüğüne 180 adet forma hediye edilmesinde başta beden eğitimi öğretmenimiz Burak Sütlüoğlu ve Çaykur Rizespor’un taraftarından en tepesindeki yöneticisine kadar öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” SOLHANINSESİ