Daha önce de Solhanspor yönetiminde görev alan ve bu yıl yapılan kongrede ise Kulübün Başkanı olarak seçilen Sebahattin İslamoğlu, Yeni sezonda hedeflerinin öncelikle takımla iyi bir uyum sağlayıp, ligde başarılı, hırslı, azimli bir takım olabilmek olduğunu aktardı.

“Yönetim, oyuncular ve Solhanspor’un başarısı için koşan herkesin “Bu Sene O Sene Olacaktır” sloganı ile Türkiye Erkekler Voleybolu Efeler Ligine yükselmek en büyük hedefimiz olacaktır.” diyen İslamoğlu, yönetimde yer alan isimleri şöyle sıraladı: “27 Ağustos 2019 Tarihinde yapılan Solhanspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısında, Dernek Organlarına seçilen Arkadaşlarım; Yüksel Dere, Yüksel Kutlu, Mehmet Kaçar, Enver Caneri, Muharrem Doğu, Çetin Kıyıcı, Yunus Bilmez, Murat Kerimoğlu, Müslüm Arı, Ferzende Barış, İbrahim Abay, Bilal Araz, Şahin Soydan, Ali Rıza Serhilal, Abdulvahap Salcan, Cahit Çabadak, Ahmet Işık, M. Tahir Hocaoğlu, Burhanettin Ok, Abdulhamit Bildik, Aydın Ekinci, Servet Bozkurt, Oktay Tezel’den denetim kurulu üyelerimiz ise Cemal Esen, Zülfü Çalışkan, Ferhat Sönmez, Nazım Argun, Şahin Düzgün ve Ferit Musaoğlu’ndan oluşmaktadır.

İslamoğlu, “Solhanspor’u sevmek çok önemli. Kurulduğu günden bugüne kadar maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese gönülden teşekkür ederim. Solhanspor’un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızla, ilçemizin tüm kurum ve kuruluşları ile bu başarıları birlikte yasayacağız. Taraftarlarımız yeni sezonda da, bizi desteklemeye devam etsin. İnşallah hep birlikte daha güzel günler görürüz.” SOLHANINSESİ