2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Hentbol küçük erkekler kategorisinde Bingöl’ü temsilen katılan Göltepesi Yeni Yerleşim Ortaokulu grubundan namağlup olarak çıktı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Göltepesi Yeni Yerleşim Ortaokulu müdürü Ferhat Elhakan, “ 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen hentbol müsabakalarında okulumuz namağlup olarak gruptan çıkmayı başardı. Göltepesi hentbol takımımız 16-20 Nisan tarihlerinde Bingöl’ü temsilen Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Hedefimiz ilimizi en iyi şekilde temsil edebilmek ve başarımıza başarı katmaktır. Nisan ayında yapılacak olan yarı final ve final müsabakalarında da güzel sonuçlar alarak kupa ve madalya ile Bingöl’e dönmeyi amaçlıyoruz. Bu başarımızda emeği olan başta sporcu öğrencilerimize, onları yetiştiren ve maçlara hazırlayan öğretmen ve antrenörlerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Göltepesi Yeni Yerleşim Ortaokulu öğrencileri maçların ardından yapılan seremonide, Elazığ depremi ve Van’da yaşanan çığ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları da unutmayarak pankart açtı. HABER MERKEZİ