Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Çocuk evleri ve koordinasyon merkezinde yaşayan çocuklar, 28 Eylül 2018 Cuma günü İstanbul Türk Telekom Arena Stadyumunda oynanacak olan Galatasaray – BŞB Erzurumspor Spor toto süper ligi futbol maçını tribünden izleyecekler.

“Spor ile Hayata Gülümse” Projesi kapsamında Bingöl’den İstanbul’a gidecek olan çocuklar ilk olarak İstanbul’un tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret edecekler. Daha sonra akşam oynanacak olan Galatasaray – BŞB Erzurumspor maçını tribünden izleyecekler.

İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Proje kapsamında Bingöl’den katılacak olan şehit, gazi, çocuk evleri ve kordinasyon merkezinde kalan 12-18 yaş Aralığındaki 14 erkek çocuk ve aileleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’I makamında ziyaret etti.


İl Müdürü Arıkan ‘’Bakanlığımızca hayata geçirilen Spor İle Hayata Gülümse Projesi ile vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Çocuk evleri ve koordinasyon merkezinde yaşayan gençlerin, sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle zararlı alışkanlıklardan korunmaları ve spor yoluyla duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanmaktadır. Bu projeden faydalanacak olan gençlerimize bu imkânı sağladıkları için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.