Elazığ basınında yer alan habere göre; Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasının ardından yeni sezon öncesinde maçlarını oynayacağı stadyum arayışlarına giren Birevim Elazığspor Kulübü, 2019-2020 sezonunda iç saha maçlarını Bingöl Stadyumunda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonuyla yazışmalara başladı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye futbol federasyonu ile yazışmalara başlayan bordo beyazlı kulübün, buradan gelecek karara göre, maçlarını Bingöl’de oynaması bekleniyor.

Son olarak Doğukent’te daha önce yıkılan sahanın yanına yapılması planlanan butik stadyum tamamlanana kadar iç saha maçlarını Bingöl’de oynamayı planlayan bordo beyazlı kulüp, Doğukent sahasının tamamlanmasının ardından muhtemelen 2. Yarıdaki iç saha maçlarını Elazığ’da oynayacak.

Öte yandan 3. Lig temsilcisi Elazığ Belediyespor futbol kulübünün ise iç saha maçlarını nerede oynayacağı henüz netlik kazanmazken, geçen sezon maçlarını oynadığı Gençlik merkezi sahasına TFF tarafından onay verilmemesi durumunda, bu kulübün de tıpkı Birevim Elazığspor gibi iç saha maçlarını Bingöl’de oynaması bekleniyor. (Haber Merkezi)