Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Solhanspor, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmaları devam ederken son olarak Efeler ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen iki oyuncuyla anlaşmaya vardı. Sezon başında iddialı bir kadro kuran Solhanspor, sezon başında kadroya dahil edilen bir orta oyuncu bir de pasör olmak üzere iki oyuncu ile yollarını ayırdı.

Hedefine ulaşmak için takımın eksikliklerini giderme mücadelesinde olan Solhanspor, yeni iki transfer yaptı. Solhanspor’un transfer çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

Efeler ligi takımlarında Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen Orta oyuncu Umut Yücel Baran ve pasör Zafer Ceyhun Tendar’ın transferleri ile ilgili Solhanspor’un sosyal medya hesabında paylaşım yapıldı.

UMUT YÜCEL BARAN SOLHANSPOR’DA

Solhanspor, Orta oyuncu Umut Yücel Baran ile anlaştığını kulübün sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Solhanspor’un sosyal paylaşım sitesinde transfer ile ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen 1986 doğumlu, 1.96 boyundaki Orta Oyuncu Umut Yücel Baran ile anlaşmıştır. Kariyerinde Çankaya Belediye, Maliye Milli Piyango, Tokat Belediye Plevne, Şahinbey, Palandöken Belediye, Adana Beyza, Fındıklı Spor, Jeopark Kula Belediye, Genç ve Milli Takım formaları giyen yeni transferimize Solhan Spor Ailesi olarak Hoşgeldin diyor, Efeler Ligi yolunda Başarılar diliyoruz.”

ZAFER CEYHUN TENDAR SOLHAN SPOR’DA

Kulüp sosyal medya hesabında Pasör Zafer Ceyhun Tendar transferi için şu ifadeler kullanıldı; “Kulübümüz Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor’dan 1987 doğumlu, 1.88 boyundaki Pasör Zafer Ceyhun Tendar ile anlaşmıştır. Voleybol kariyerine Arkasspor’da başlayan, Arkas ile Türkiye kupası ve Avrupa Challange Kupası Şampiyonluğu yaşayan yeni pasörümüz sırasıyla Arkas, Fenerbahçe, Yenişehir, Trabzonspor, Beşiktaş, Maliye Milli Piyango, İnegöl Belediye ve Jeopark Kula Belediye formalarını giymiştir. Yeni transferimize Solhanspor Ailesi olarak Hoşgeldin diyor, Efeler Ligi yolunda Başarılar diliyoruz.” SOLHANINSESİ