İki yıldır altyapıya yönelik “Öz Kaynak Modeliyle” önemli birçok kulübe futbolcu kazandıran 12 Çolikspor Kulübü, sosyal medya fan sayfasından futbolla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda en dikat çeken bölüm ise 3 dönem önce bal liginde şampiyonluğu avarajla Cizrespor’a kaptıran 12 Bingölspor Kulüp başkanlığı yapan Şeyhmus Güleyan’ı çağrıştıran açıklamalardı.

 

İşte o açıklamalar…

 

2018/19 Bingöl Amatör ligine şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan 12 Çolikspor Kulübü, kadrosuna Bingöl’de farklı kulüplerde top koşturan 18,19 ve 20 yaşlarında bulunan bir çok genç futbolcuları transfer ederek yakın tarihte lig hazırlık çalışmalarına başlayacak.

Tecrübeli hocaları Mehmet Atlı ve Yüksel Kıyak yönetiminde transfer çalışmalarını yakın tarihte kamuoyuyla paylaştıktan sonra lig hazırlıklarına başlayacak olan 12 Çolikspor Kulübü, ligin en iddialı takımıyla yeni sezona başlayacak.

Konuyla ilgili daha detaylı açıklamalarda bulunan kulüp koordinatörü Kıtay; “Bingöl’de gelecek açısından istikrar gösteren tüm genç sporcu kardeşlerimizi bir çatı altında toplamaya çalışacağız, teknik ekibimiz Bingöllü genç yetenekler konusunda yaklaşık 3 yıldır gerek gözlemleme gerek çalışma alanında tamamını yakından takip ederek gençleri bu çalışmaların bir parçası haline getirmeye çalışıyor. Yakın tarihte Bingöl’de belkide ilk defa amatör ligde sadece gençlerden kurulu iddialı bir takım yarışacak. Konuyla ilgili tüm eksiklikleri ortadan kaldırdık.

Yönetimsel konularda da Bingöl’de geçmiş dönemlerde bu memleketin takımına tek başına trilyonlarca para harcayarak iline yatırım yapan çok önemli insanların desteğini de aldık, bu oluşumun önemli bir parçası olan bu isimleri de en kısa zamanda kamuoyuna deklare edeceğiz. SPORBİNGÖL