Bölgesel Amatör Lig 1.Grup’ta Mücadele eden 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor, 2018-2019 sezonun 16. Haftasında karşı karşıya geliyor. 12 Bingölspor ve  Karlıova  Yıldırımspor sezonun ilk yarısında karşılaşmış, maç 3-3 beraberlik ile sona ermişti. 12 Bingölspor 14 puan ile 11 sırada yer alırken, Karlıova Yıldırımspor ise 16 puan ile 9. sırada yer alıyor.

BİNGÖL’DE OYNANACAK

Karlıova ilçesinde devam eden kar yağışı nedeniyle maçın Pazar günü saat: 14.00’da Bingöl Şehir Stadyumunda oynanması bekleniliyor.

"AYATA" 12 BİNGÖLSPOR'DA
Sezon başında Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Karlıova Yıldırımspor’un başında Teknik direktör olarak başlayan ve Kariyer planlamasında ki değişikliği nedeni ile görevinden ayrılarak, Kaleci antrenörlüğü Eğitimini TFF ve Milli Takımların Kaleci departman sorumlusu ve şuan Fenerbahçe spor kulübünün Kaleci Antrenörü olarak görev yapan Alper Boğuşlu dan alan, Bingöl’ün unutulmaz efsane kalecilerinden Ahmet Ayata, İlimizi bal liginde temsil eden ve yeni yapılanmaya giden 12 Bingölspor'un Kaleci Antrenörülüğü' ne getirildi.