HABER: EMRULLAH VARİŞ

Dün saat 14.00'da Bingöl 1 Nolu Sentetik Sahasında oynanan ve taraftarın yoğun ilgi gösterdiği mücadeleyi, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu izledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çavuşlarspor maçın ilk dakikasında bulduğu gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Solhan Gençlerbirliği ilk yarıda 4 gol atarak soyunma odasına 4-1’lik üstünlük ile gitti.

İkinci yarının başlama düdüğüyle beraber oyunu rakip sahaya yığan Solhan Gençlerbirliği, ardı ardına geliştirdiği ataklardan 2 gol daha bulup skoru 6-1’e taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Solhanspor 6-1 kazandığı karşılaşmada Bingöl 1. Amatör Ligi 2018–2019 şampiyonu oldu.

Solhan Gençlerbirliği şampiyonluk kupasını Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve Solhan Belediye başkanı Abdulhakim Yıldız taktim etti. Ak parti Solhan ilçe başkanı Nihat Doğu'da, oyuncuları tebrik etti.

Öte yandan, Mayısın ilk haftasında Solhan Gençlerbirliği Bölgesel Amatör Lig Baraj müsabakasında 12 Bingölspor ile karşılaşacak ve kazanan takım Bingöl’ü Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek.