2019-2020 sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig B grupta mücadele eden Voleybol temsilcimiz Solhanspor, daha önce Solhanspor forması giyen orta oyuncu Ahmet Arslan ile yeniden anlaştığını duyurdu.

Sezona bir takım eksiklerle giren ve ilk yarının içinde takviyelere devam eden Solhanspor, ikinci yarıya başlamadan bir orta oyuncu daha transfer etti. Solhanspor en son ilk yarıda Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne takımında oynayan orta oyuncu Ahmet Arslan ile anlaştığını Sosyal medya hesabından duyurdu.

Kulübün sosyal medyada hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Beşiktaş altyapısında yetişen Orta oyuncu Ahmet Arslan, 2010 yılında MEF Okullarına transfer olup bir sezon sonra yeniden Beşiktaş’a döndü. Torul Gençlik ve ardından Maliye Milli Piyango’da kiralık oynayan Ahmet Arslan, 2013 yılında ise Halkbank’ta kiralık oynadı. Beşiktaş formasını başarıyla terleten Ahmet Arslan, 2014-16 yıllarında tekrar siyah-beyazlı ekip için mücadele etti. Ardından Afyon Belediye Yüntaş, Solhanspor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor takımlarında oynayan Ahmet Arslan, Bu sezon efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne takımında sezona başlarken Solhanspor’umuza transfer olmuştur. 1990 doğumlu yeni orta oyuncumuz, geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor ile 1. Lig şampiyonluğu yaşayarak Efeler Ligi’ne çıkma başarısı gösterirken 2017-18 sezonunda Solhanspor’umuzda Play Off heyecanı yaşamıştı. Yeniden Solhanspor’umuz için mücadele edecek olan Ahmet Arslan’a Efeler Ligi yolunda başarılar dilerken bu sezon hep beraber Efeler Ligi heyecanını yaşamak ümidiyle…. #Osenebusene diyoruz…” SOLHANINSESİ