Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig B Grupta mücadele edecek olan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, kurulduğu günden beri her sezonda başarı göstererek voleybol camiasında dikkatleri çekmiştir.

Son üç sezonda Efeler Ligi için üstün başarılar gösteren Solhanspor’un 2019-2020 sezonunda da aynı heyecan ile yoluna devam edeceği görülmektedir.

Yeni sezon için çuka çekilip rakipler belirlendikten sonra Solhanspor, yeni bir yönetim ile de dikkat çekerken bu yönetimde özellikle kulübün kurulmasından buyana yönetimde olanlar bir araya gelerek heyecana ortak oldular.

Yeni yönetimin belirlenmesi ile sporcu ve hoca arayışlarına başlayan Solhanspor’un uyumlu ve başarılı bir ekip için ince eleyip sık dokuduğu öğrenilirken hoca ve sporcuların seçiminde Solhan’ın Efeler Ligi’ne çıkması için titiz davranıldığı öğrenildi.

Solhanspor’un taraftarı ve Solhan halkının gönlünde taht kuran hoca ile anlaşmaya varıldığı öğrenilirken daha önce Solhan’da forma terleten iki sporcu ile Efeler Liginde mücadele eden ve birinci ligde de mücadele ettikleri kulüplerin başarılarına katkı sağlayan sporcuların transfer edildiği öğrenildi.

Transfer görüşmelerinin devam ettiği Solhanspor’un anlaşmaya vardığı sporcuların Solhan’da hazırlıklara başladığı ve bu hafta içinde transferlerin kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi. SOLHANINSESİ