Solhan Belediyesi tarafından Recep Tayip Erdoğan spor kompleksi alanı dışında yaptığı şehir yazısı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Birçok şehirde örneği bulunan ve Solhanlı vatandaşlar tarafından Solhan’a da yapılması gerektiği fikri dile getirilen ‘Solhan’ yazısı, Solhan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırıldı.

Solhan’ın en belirgin noktasına konulan ‘Solhan’ yazısının kurulmasıyla kısa bir süre içerisinde vatandaşların ilgisini çekerek hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Solhan’ın çehresini değiştirmek için daha estetik dokunuşlar yapacaklarını ve estetiğe önem verdiklerini söyleyen Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Gönlü zengin, kadirşinas halkımızın yaşadığı nadide ilçemizin çehresini estetik bir görüntüye kavuşturuyor; gönül köprüleri inşa ediyoruz.” dedi.

‘Solhan’ yazısı önünde fotoğraf çektiren vatandaşlar ise bu çalışmanın çok güzel olduğunu, benzer çalışmaları beklediklerini ve bu tür hizmetlerin vatandaşlar tarafından korunması, zarar verilmemesi gerektiğini söylediler. SOLHANINSESİ