Solhan ilçesinde vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, İlçe Güvenlik Toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı başkanlığındaki toplantıda ilçenin genel güvenlik konuları ile ilgili hususlara değinildi.

 

Her ay düzenli olarak yapılan güvenlik toplantısına Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı Vekili, İlçe Emniyet Müdürü Vekili, Muhtarlar, Güvenlik Korucu Başları ve ilgili kurum amirleri katıldı. Solhan Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen ve ilçedeki genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmaların görüşüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı kendi sorumluluk alanlarında güvenlikle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Köy muhtarlarının ve güvenlik korucularının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Fatih Okumuş, muhtarlardan mahallelerindeki gelişmelerden her daim kolluk amirlerine bilgi vermelerini istedi.

Sorunların çözümü noktasında ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Kaymakam Fatih Okumuş, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine değindi.