Solhan’da mahalle ve köy takımlarından oluşan 16 takımın katıldığı yaz turnuvası başladı.

Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübü tarafından ‘2019 Yılı Recep Tayip Erdoğan Yaz Tatili Turnuvası’ adı verilen futbol turnuva başladı.

Geçen yılda benzer bir organizasyon ile yetişkinlere ve yaz tatilinde camilerde Kur’an dersi alan öğrencilere yönelik yapılan turnuva bu yıl yeniden yapıldı.

Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübünün bilim ve yetenek faaliyetleri içeriği olarak düzenlediği ‘2019 Yılı Recep Tayip Erdoğan Yaz Tatili Turnuvası’ mahalle ve köy takımları 4 grup olarak çekilen kura sonucu eşleşmeler şöyle:

  1. Grup; Merkez Mahalle, Asmakaya, Yeni Mahalle, Tarhan
  2. Grup; Halimepınar, Gelintepe, Demirkapı, Eşmetaş
  3. Grup; Elmasırtı, Hazarşah, Aslanbeyli, Yenidal
  4. Grup: Murat Köyü, Arakonak, Boğlan Mahallesi, Şimşirpınar.

Turnuvaya 4 grup halinde katılan 16 takım, ilk karşılaşmalarına çıkarken grup karşılaşmalarının ikinci müsabakalarının 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü başladığı belirtildi. Oynanacak grup karşılaşmalarının ardında grup liderleri çapraz eşleşme sonucu yarı final karşılaşmalarına çıkacaklar.

Düzenlenen futbol turnuvasının grup eşleşmeleri fikstürü paylaşılırken Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübü Başkanı Abdullah Kurtaran’ın şu ifadelerine de yer verildi: “Takımlarımıza, tüm mahalle ve köy temsilci şube başkanlarımıza, tüm takım sorumlularımıza başarılar dilerim. Kazanan kardeşliğimiz olsun dileğiyle.” SOLHANIN SESİ