Solhan Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Akif Kılıç, atandı.

5 ay önce Solhan Devlet Hastanesi’ne yapılan atama sonucu bir Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık kadrosuyla poliklinik hizmetleri devam ederken ikinci bir atama ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Akif Kılıç’ın da Solhan’daki görevine başladığı ve ilçe hastanesinde iki Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanının görev yaptığı öğrenildi.

30 Nisan 2019 tarihinde yapılan 86’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ile Solhan Devlet Hastanesi’ne atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Akif Kılıç, 14 Haziran 2019 günü ilçede göreve başladı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan ve 6 yıl önce Bingöl’de 2 ay Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde pratisyen hekim olarak görev yapan Uzmanı Dr. Mehmet Akif Kılıç, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını ise İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Kadın Doğum ve Çocuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.

Solhan’a atandıktan sonra iki hekim olarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniğinde hizmet verdikleri ve ortalama günde her bir hekimin 50’şer hastaya baktıkları belirtildi. SOLHANINSESİ