Esnaf ziyaretlerine devam eden Solhan Kaymakam Fatih Okumuş, sorun ve talepleri dinledi. Esnaf ziyaretlerinde yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan Okumuş, hizmetler konusunda taleplerle birlikte vatandaşların sorularını cevaplıyor.

 

Sık sık gerçekleştirdiği köy, esnaf ve halk ziyaretleriyle ilçe halkının sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyen Kaymakam Fatih Okumuş, bizzat vatandaşın ayağına giderek, yine sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinledi. Erbakan Caddesi girişinden ziyaretlere başlayan Kaymakam Okumuş, akabinde PTT Caddesi ve Muş yolu caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Cadde üzerinde sık sık vatandaşlarla tokalaşıp karşılıklı sohbet eden Kaymakam Okumuş; alışveriş yapan vatandaşlara fiyatların uygun olup olmadığını sordu.

 

Yaptığı açıklamada Kaymakam Okumuş şunları söyledi;

"İlçemizde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Amacımız devletin sıcak ve güler yüzünü insanımıza hissettirmek ve yansıtmaktır. Esnafımıza ziyarette bulunmak ve alışverişe gelen vatandaşlarımızla buluşup sohbet edelim istedik. Bizler sürekli vatandaşımızla beraber olma yolundayız. Bizler birlikte olduğumuz sürece Türkiye’yiz, Solhan’ız. Vatandaşımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.”

İlçe sakinleri ise, sık sık kendilerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakama teşekkürlerini ilettiler.