Kaymakam Fatih Okumuş, köy ziyaretlerinde devam ediyor. Kaymakam Okumuş, fırsat buldukça köylerin sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bozkanat Köyü ziyaretine Kaymakama; İlçe Özel İdare Müdürü ve Solhan Özel İdare Şantiye Şefi de eşlik etti.

Köy halkının sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Kaymakam Fatih Okumuş, sorunları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirtti. Ziyaret ettiği Bozkanat Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen, onların istek ve şikâyetlerini dinleyerek sorunlarına çözüm üretmeye çalışan Kaymakam, vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kaymakamın köylerinde bulunmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Bozkanat Köyü ziyaretinin akabinde Kaymakam, Düzağaç Köyünde hasta olan Hacı Ali Bulak ve Rıza Yıldırım’ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hanelerinde ziyaret ederek vatandaşların durumlarını yakından gören, hal ve hatırlarını sorarak hasbihal eden Kaymakam Okumuş, devletimizin tüm imkânlarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirtip, “ Kendilerine hizmet etmekten onur duyduğumuz bütün hemşehrilerimi muhabbetle selamlıyorum.” dedi.