HABER: YAKUP BEKLEN

İstanbul’da ikamet eden Solhanlı Burak Baybaş (11) babasından aldığı harçlıklarını biriktirip memleketi Solhan’da okuyan öğrencilere Boğlan Mahallesi Muhtarı Fırat Arı vasıtasıyla kırtasiye yardımında bulundu.

500 kalem defter ve kırtasiye malzemelerini Muhtar Arı’ya teslim eden 11 yaşındaki Burak Baybaş, kendisinin iyi şartlarda okuduğunu, memleketindeki akranlarının da bir nebze olsa kırtasiye malzeme ihtiyacını gidermek istediğini söyledi. Baybaş; “Babamdan aldığım harçlıkları bir süredir biriktiriyorum. Okul dönemi olduğu için memleketimdeki yaşıtlarıma kırtasiye yardımında bulunmak istedim. Mahallemizin muhtarına ulaştım ve kırtasiye malzemelerini ona teslim ettim. o da inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktır. Ben iyi şartlarda okuyorum. İstiyorum ki herkes iyi şartlarda okusun” dedi.

MUHTAR ARI’DAN TEŞEKKÜR

Yaşı küçük belki ama yüreği büyük olan hemşehrimiz Burak Baybaş’a teşekkür eden Boğlan Mahallesi Muhtarı Fırat Arı, “Gerçekten bu yaşına rağmen olgun düşünmüş ve memleketindeki yaşıtlarını düşünerek öğrencilere yardım eden kardeşimiz beni duygulandırdı. Bu güzel düşüncesinden dolayı koca yürekli kardeşime teşekkür ederim” dedi.