Tüm yurtta olduğu gibi Solhan’da da 7 bin 372 öğrenci 17 Ocak 2020 Cuma günü karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Öğrencilerin karne heyecanına Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı da ortak oldu. Tatil sevinci yüzlerinden okunan öğrencilerden başarı belgesi alanlar ise çifte mutluluk yaşadı. Öğretmenlerin karneleri dağıtmasıyla birlikte başlayan heyecan; yerini sevinç ve hüzne bıraktı. Bazı öğrenciler karnelerindeki zayıf notlara üzülürken, bazıları ise notlarının iyi olmasına sevindi.

2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin birinci yarısı tamamlandı. Solhan’da 7 bin 372 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Büyük bir heyecanla karne almayı bekleyen öğrencilerin heyecanına ortak olan ve onlara karnelerini veren Kaymakam öğrencilerle yakından ilgilenip onlarla sohbet etti. Öğrencilerle sohbet eden ve tatilde ne yapacaklarını soran Kaymakam, öğrencilere tatili nasıl verimli geçirebilecekleri hususunda tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere iyi tatiller dileyen Kaymakam, öğrencilerin bol bol dinlenmelerini ve boş zamanlarında da kitap okumalarını istedi.

Veli Tuğa İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Solhan Belediye Başkanı V. Yılmaz Kırım ve İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı. HABER MERKEZİ