Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 48 saatlik Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşleyicisi Kursu’nun açılacağı duyuruldu.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açacağı Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşleyicisi Kursu ile ilgili yapılan duyuruda; kursa katılmak için başvuruların 14 Eylül 2018 günü başladığı ve 3 Ekim 2018 günü biteceği belirtilirken başvuruların şahsen yapılacağına dikkat çekildi.

Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşleyicisi Kursu için yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak olan katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu; başvuruların biteceği tarih olan 03/10/2018 tarihinden sonra açılacaktır. Açılacak olan kursa katılanlara 48 saatlik eğitim verilecek ve kurs sonunda katılımcılara MEB onaylı belge verilecektir. Katılımcılar, katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği alanında temel bilgileri uygulamalı ve teorik olarak alacaklar. Açılan kurs sayesinde sektördeki bu alanda eleman açığının giderilmesine katkı sağlanacaktır. Kurs kayıtları devam etmekte olup ilgililerin Kimlik Fotokopisi, Sağlık raporu ve öğrenim belgesi fotokopisi ile birlikte başvurularını Halk Eğitimi Merkezine şahsen yapmaları gerekmektedir.”