Arapça Bilgi ve Etkinlik; Şiir Okuma, Şarkı Okuma ve Metin Canlandırma İmam Hatip ortaokul öğrencileri arası İl Finali Yarışmaları Solhan Yatılı Bölge Okulu Koordinatörlüğünde Solhan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından mesleki yarışmalar ve sosyal etkinlikler yönetmenliği kapsamında Bingöl genelindeki İmam Hatip Ortaokulları ve bünyesinde İHO bulunan Anadolu İmam Hatip Liseleri’nde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik ‘Arapça Bilgi ve Etkinlikler Yarışmaları’ şiir okuma, şarkı okuma ve metin canlandırma yarışmaları düzenlenecektir.

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik 05 Mart 2019 tarihinde Bingöl Merkez 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılırken İmam Hatip Ortaokul öğrencileri arası ise 07 Mart 2019 Solhan İlçesi Solhan İHO koordinatörlüğünde yapılacaktır.

Solhan İHO Müdürü Abdulvahap Salcan, Solhan İHO koordinatörlüğünde Solhan Kültür Merkezi’nde 07 Mart 2019 tarihi Saat: 9.30’da İmam Hatip Ortaokul öğrencileri arası düzenlenecek ‘Arapça Bilgi ve Etkinlikler Yarışmaları’na Solhan halkını davet etti. SOLHANINSESİ