Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz Yeni tip Koronavirüs (Kovid - 19) döneminde uzaktan eğitimle derslere katılma imkanı olmayan ve engelli olan Atatürk Ortaokulu 7.Sınıf öğrencisi Elif Nur Bingöl’ü evinde ziyaret ederek kendisine tablet hediye etti.

Aldığı hediye ile mutluluğu gözünden okunan Elif Nur Bingöl, Belediye Başkanına ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ederek derslerinde başarılı olacağının sözünü verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ziyaret sonrası yaptığı açıklama da, “Derslerinde gayet başarılı olan Atatürk Ortaokulu 7.Sınıf öğrencisi Elif Nur Bingöl kızımız, bu süreçte derslerinden geri kalmaması için Belediye Başkanımıza öğrencimizin durumunu anlattık. Kendiside duyarsız kalmayıp birlikte kızımızı evinde ziyaret edip sorunlarını dinledikten sonra kendisine tablet hediye ettik. Öğrencimize hayatında başarılar diliyor, desteklerinden ötürü Başkanımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İmkânlar doğrultusunda ellerinden gelen desteği sunacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Sosyal belediyecilik gereği bugün bir kardeşimize tablet hediye ettik. Tabi böylesi kardeşlerimizin her daim yanında olmak için gayret ve çabalarımız var. Belediyemizin imkanları doğrultusunda zaman zaman bu tarz sıkıntılar bizlere ulaştığında, bizlerde bir tarafından tutma adına gayret çaba sarf ediyoruz. Bugün yaptığımızda bundan sadece biriydi, dolayısıyla bu yüreği güzel temiz kardeşimize hayırlı uğurlu olsun, Rabbim zihin açıklığı versin. Bundan sonra da bu ve benzeri durumlarda kardeşlerimizin yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz hocam bizi bu konuda haberdar etti sağ olsun. Hocamızla da görüştük bu gibi durumlarda imkanlar doğrultusunda elimizden gelen desteği sunacağız İnşallah.” dedi. SOLHANHABER