Müfettişlik görevi nedeniyle Solhan’dan ayrılan İlçe Emniyet müdürü İdris Seyman’a veda yemeği verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından Almer Restaurant’ta verilen veda yemeğine Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı yanı sıra Solhan Belediye Başkanı Vekili Yılmaz Kırım, kurum amirleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

Onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Seyman, “Solhan ilçesine geleli kısa bir süre oldu. Ben buraya gelirken çocukları bırakıp gelmiştim. Hüzünlü gelmiştim buradan giderken de hüzünle ayrılıyorum. Meslek hayatımızda bu güne kadar çalıştığımız çok yer oldu çok insanla karşılaştık. Doğu görevi olarak bu güne kadar geldiğim en doğu burası. Aslında mesleğimin başlarında doğuya gelmek isterdim, daha uzun çalışmak isterdim. Özellikle Solhan halkı, meslektaşlarım başta kaymakamımız olmak üzere. Buradan gerçekten hüzünle ayrılıyorum daha uzun çalışmak isterdim. Özellikle kaymakamımızın tecrübesinden hem kendim hem meslektaşlarım adına iyi şeyler öğrendik, bir şeyler yapmaya çalıştık. Birim müdürleriyle özellikle istişare yaptığımız konularda bir birimize destek olduk. Tekrar bu tarafa yolum düşerse buraya uğramak isterim. Kaymakamımızla inşallah ileriki meslek hayatımızda karşılaşıp çalışmak isterim.” ifadelerine yer verdi.

‘MÜDÜRÜMÜZ HER ZAMAN YAPICI OLDU’

Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ise, “Müdürüm ben buraya geldikten bir ay sonra geldi. Gelir gelmez gece gündüz çalışarak üzerimizden yükü aldı. Elinden geldiğince ne iş olursa olsun bu benim işim demeden gerek çocuklarla alakalı olsun gerek okullarla alakalı olsun gerek kütüphaneyle alakalı olsun hepsinde bize destek oldu, hiçbir zaman bu benim işim veya değil mesai mefhumu gözetmeden can siperane çalıştı. Kendisinin yaşının ve mesleki tecrübesinin olgunluğundan bizde elimizden geldiğince faydalandık. Bazen sıkıntıya düştüğümüz zamanlarda önerilerini aldığımız zaman her zaman naif ve yumuşak bir geçişi olurdu. O konuda her zaman kendisini takdir etmişimdir. Bir keskin taraf vardır bir yumuşak taraf vardır. Müdürümüz her zaman yapıcı olarak insanı severek, personelin her daim yanında olarak herkesle hemhal olmuş bir durumda. Ailesi burada olmadığı için hem müdürümüz hem de ailesi için gitmesine sevindik. Biz kendisine çok alışmış ve sevmiştik ama gitmesine üzüldük. İnşallah bundan sonraki yerlerde de karşılaşır beraber tecrübelerimizden faydalanırız diye ümit ediyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.” şeklinde konuştu. SOLHANINSESİ