Geçtiğimiz yıllarda bahar etkinlikleri kapsamında çeşitli branşlarda turnuvalar düzenleyip dereceye girenler ödüllendirilirken bu yıl da aynı kapsamda çalışmalar başladı. Bu faaliyetler kapsamında turnuvalara katılacakların Solhan’da ikamet etmesi şartı aranıyor.

Konu ile açıklamalarda bulunan Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nafiz Çapın; “19 Mayıs vesilesi ile bahar etkinlikleri düzenlenecektir. Masa tenisi, Satranç, Voleybol, Kort tenisi ve Atletizm alanlarında yapılacak yarışmalar Solhan Gençlik Merkezi ve Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlükleri tesislerinde yapılacaktır. Yarışmalarda amaç sıralama oluşturmak değil çocuklarımız ve gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif olarak gelişimlerini sağlamaktır. Turnuvalara katılacakların 15 Nisan 2019 tarihinde ikametlerinin Solhan olması gerekmektedir. Yarışmalarda kesinlikle ilçe dışında ikamet edenler katılamayacaktır. Genel katılım şartları önümüzdeki hafta kamuoyuna bildirilecektir.” dedi.

Ramazan ayının yaklaşmasıyla tesislerde zaman geçirmek isteyenleri davet eden Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan; “Ramazan ayı boyunca sahura kadar Gençlik Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlükleri bünyesinde bulunan tesisler açık bulunacaktır. Özellikle sıcak yaz günlerinde bunalan vatandaşlarımızın çocukları ile beraber tesislerimizde vakit geçirmeleri için ramazan sonuna kadar sahura kadar kurumumuz açık kalacaktır.” ifadelerini kullandı. SOLHANINSESİ