Son günlerde basında yer alan AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ve Bingöl Belediye Başkanlığı arasında yaşanan tartışmalara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz Açıklama getirdi. Yılmaz, iletişim eksikliğinden doğduğunu ve tarafları dinledikten sonra kamuoyuyla paylaşmayı uygun bulduğunu söyledi.

Son günlerde basında yer alan tartışmalara ilişkin konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, 

“Bu tartışmaları bizde Duyduk. Keşke bu tartışmaları kendi içimizde yapabilseydik en doğrusu budur. kim haklı haksız tartışmasına girmeden söylüyorum. bu tür konular her zaman tartışma konuları olabilir, eleştiriler olabilir Ben bunları normal görüyorum. farklı fikirler olabilir ama bunları Kendi içimizde tartışmak kendi içimizde değerlendirdikten sonra olayın tüm taraflarını dinledikten sonra kamuoyu ile paylaşmayı daha doğru buluyorum. ben bu süreçte Biraz hızlı hareket edildiğini düşünüyorum. arkadaşlarımız Keşke biraz daha bekleseydi. Sayın vekilimiz veya ben geldiğimizde oturup meseleleri birlikte konuşabilirdik. Ama belli açıklamalar yapıldı. arkadaşlarımızın açıklamaları Çok da fazla bence bu tartışmaları uzatmanın bir anlamı yoktur. Bu tür tartışmalar hiç kimseye fayda getirmez. meseleleri Oturup kendi içimizde değerlendirmemiz daha doğru olur diye inanıyorum. ama arkadaşlarımız kendi bakış açılarını kamuoyuyla paylaşmış. Konunun büyük oranda bir iletişim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.” dedi.